Om oss

Vilka är vi och vad vill vi?
Matzen Underwear är det lilla familjeföretaget som vill göra stora skillnader! Därför har vi en av marknadens bästa förtjänster! Företaget grundades 2019 med en tydlig målsättning;

Att få hjälpa andra att skapa minnen för livet.

Företaget består av Mats, Lina och Nichlas och vi alla har varit involverade i idrottens värld sedan barnsben. Oavsett om du tillhör en klass eller ett lag så är gemenskapen det viktigaste av allt. Vi vill hjälpa er att komma iväg på den där klassresan, få spela den efterlängtade cupen, kunna köpa nya matchtröjor osv.. Allt för att ni ska få känna samma glädje som vi själva har fått uppleva!

Leverans

Personlig service och nära kontakt är något som är viktigt för oss! Därför jobbar vi fraktfritt med personliga leveranser och försäljnings perioder som kan anpassas utefter era behov, allt för att det ska vara så smidigt som möjligt för er att lyckas med försäljningen. Vi strävar efter laganda hos våra kunder och vill lägga grunden för långsiktigt samarbete där både ni som förening/lag samt slutkonsument kan vara med och påverka nästkommande kollektion.

Garanti

Vi lämnar alltid garanti på våra produkter och vi arbetar ständigt med att utveckla våra sortiment till det bättre! Vill du framföra feedback eller synpunkter tar vi gärna emot dessa via mail.

Returer

Har du köpt fel storlek/produkt kan du kostnadsfritt byta till en annan vara. Kontakta oss via mail så hjälper vi dig att hitta rätt!
OBS! Våra produkter säljs som paket och när du byter ska du skicka tillbaka hela ditt oanvända paket. Inom 1 vecka efter att vi har mottagit din bytesprodukt skickar vi en ny produkt till dig

Öppet köp

Du som privatkund har alltid 14 dagars öppet köp hos oss!