Om oss

Vilka är vi och vad vill vi?
Matzen Underwear är en lokal aktör som vill jobba så nära er förening som möjligt. Vi strävar efter en gemensam trygghet där föreningen får ett bra verktyg till att förstärka sin ekonomi med lönsamhet för alla parter där ni som slutkonsument får vara med att påverka er förenings ekonomiska grund. Laganda är vår grundsten och det är genom vårt tänk och agerande som vi tillsammans med er kommer att bygga en hållbar laganda.

Leverans
-Vi erbjuder stark personlig service genom att själva leverera ut våra varor till föreningen. På detta vis kan vi lägga grunden för långsiktigt samarbete då både ni som förening samt slutkonsument kan vara med och påverka nästkommande kollektion och framföra önskemål.

Vårda dina kläder
-Vårdar vi våra kläder bra så hjälper vi både miljön och kläderna. Undvik att överdosera med tvättmedel och tänk på att tvätt blir oftast ren redan i 40°C. Genom att tvätta i 40°C istället för 60°C kan du minska din energianvändning med upp till 50%. Vi rekommenderar 40°C på våra underkläder för bästa möjliga hållbarhet.

Garanti
-Vi lämnar alltid garanti på våra produkter. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter till det bättre och tar därför gärna emot all typ av feedback via mail.