Alla paket kostar 200 kr och 60 kr går direkt tillbaka till er!

Matzen Underwear är det lilla familjeföretaget som vill göra stora skillnader! Därför har vi en av marknadens bästa förtjänster! Företaget grundades 2019 med en tydlig målsättning;

Att få hjälpa andra att skapa minnen för livet.

Hitta på mer roligt tillsammans med hjälp av Matzen!

Alla paket kostar 200 kr och 60 kr går direkt tillbaka till er!

jag vill bli kontaktad

Anmäl ditt lag eller din klass här.

Vilket lag/ klass är du kontaktperson för?

Men hur går det till?

Välj en administratör som kontaktar oss, enklast med hjälp av formuläret på denna sida. Alla i laget är viktiga – det gäller att motivera sina lagkamrater och skapa en glad stämning under försäljningen. Lagledarens uppgift är att hålla ihop allt, lagets uppgift är att hålla lagledaren motiverad.

Alla i laget får två fina verktyg för att lyckas bra med försäljningen – en tryckt katalog och en egen webbutik där alla våra produkter finns tillgängliga. Varje beställning som görs stödjer direkt ditt lag eller klass.

Se hur mycket du tjänar här

Det är roligt att arbeta ihop som ett lag mot ett gemensamt mål. Särskilt när produkterna är så lättsålda och av så hög kvalité.

Ni ser hela sortimentet här

Med katalogen

Sammanställ din försäljning på A4-pappret som medföljer, lämna till din kontaktperson. Kontaktpersonen förmedlar gruppens A4-papper och bestämmer leveransplats.

Med personlig webshop

Ge din kund länken till er personliga webbshop. Den som köper knappar själv hem de produkter som önskas och försäljningen registreras automatiskt på er förening. Er kontaktperson bestämmer leveransplats i samband med registrering.

Beställningarna packas per säljare för att göra det enkelt för er!

Leverera produkterna till dem som köpt av dig, för sedan över totalsumman till din kontaktperson.

Kontaktpersonen överför gruppens totalsumma och behåller överskottet! KLART 🙂

Nu är det dags att fira och använda era välförtjänt intjänade pengar!

Men hur går det till?

Frågor & SVar

Vi tar alltid personlig kontakt för att skräddarsy en lösning som passar er bäst. Fyll i formuläret för att boka en tid med oss för en konsultation.

14 dagars öppet köp gäller på alla varor från leverans tillfället.

Har du köpt fel storlek/produkt kan du kostnadsfritt byta till en annan vara. Kontakta oss via mail så hjälper vi dig att hitta rätt!
OBS! Våra produkter säljs som paket och när du byter ska du skicka tillbaka hela ditt oanvända paket. Inom 1 vecka efter att vi har mottagit din bytesprodukt skickar vi en ny produkt till dig